Jeta në Kosovë: Përmbledhje e ngjarjeve gjatë vitit 2018

Sonte në Emisionin Jeta në Kosovë do të ndiqni një përmbledhje të emisioneve të shfaqura gjatë vitit 2018.

Në emisionin e sontëm mund të ndiqni inserte të shkurta nga 40 emisionet e transmetuara gjatë këtij viti.

Emisioni transmetohet sonte në RTK, në ora 20:10 dhe repriza nesër në mesditë.