Gjilan

Zhduket një vajzë e mitur në Gjilan

Policia në raportin zyrtar ka njoftuar se një vajzë e mitur është zhdukur në Gjilan.

Policia ka njoftuar se një grua ka raportuar në polici se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia para dy jave dhe nuk është kthyer më.

Nuk raportohet për persona të dyshuar.