LIVE – Rezultatet e zgjedhjeve në Maqedoni të Veriut

Votuesit në Maqedoninë e Veriut kanë dalë sot para kutive të votimit për ta zgjedhur Presidentin e ri të shtetit.

Tashmë janë duke u numëruar votat në garën mes tre kandidatëve Blerim Reka, Stevo Pendarovski dhe Gordana Siljanovska

Rezultatet mund t’i ndiqni drejtpërdrejt në këtë link.