Postet nga: fushata zgjedhore

Fushata Zgjedhore: Gjilani punësoi 21 persona me kontrata mbi vepër

Komuna e Gjilanit, e cila udhëhiqet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, përkatësisht Lutfi Haziri, në muajin shtator i cili njëkohësisht ishte muaji i fushatë...

Fushata elektorale për zgjedhjet e 6 tetorit fillon nga sot

Sot në Kosovë fillon zyrtarisht fushata parazgjedhore për zgjedhjet e 6 tetorit. Fushata zgjedhore zgjatë dhjetëditëshe, zgjatë deri më 4 tetor, derisa zgjedhjet parlamentare mbahen më 6 tetor.

Elez Blakaj i reagon politikanëve për diskutimet për emrin e tij

Ish prokurori Elez Blakaj ka reaguar pasi që në kohë fushate është përmendur edhe emri i tij nga kandidatët për kryeministër.

Konkurse për punësim në kohë zgjedhjesh

Shpallja e konkurseve për vende të reja të punës në institucionet publike në kohë zgjedhjesh, ishte dhe mbetet dukuri që e përcjell Kosovën, thonë përfaqë...

Fushatë burrash që lë nën hije gratë

Grave kandidate për deputete në Kuvendin e Kosovës, nuk po u jepet hapësira e mjaftueshme në tubime para zgjedhore, thonë përfaqësuese të organizatave që merren ...

Propaganda online e partive politike

Zgjedhjet e parakohshme do të mbahen të dielën e 6 tetorit. Ndonëse ka mbetur rreth pesë javë deri ditën kur qytetarët do të dalin për të ...

Fushata elektorale që nis e s'përfundon me 'luftimin' e korrupsionit

Ndonëse ende nuk ka nisur zyrtarisht fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit, zyrtarë të subjekteve politike në Kosovë janë mobilizuar për të kërkuar votat ...

DnV: Resurset Publike u Përdorën në Fushatë

Në ditën e heshtjes zgjedhore, Demokracia në Veprim tregoi gjetjet nga monitorimi i fushatës njëmuajshe për zgjedhjet lokale që zhvillohen nesër.