Fotografitë e para kur Ushtria e Kosovës nderon liderët

Më 14 dhjetor, Forca e Sigurisë së Kosovës nisi zyrtarisht tranzicionin për tu bërë ushtria më e re në Ballkan.

Deputetët e Kosovës me shumicë votuan tri projektligje që mundësuan fillimin e këtij tranzicioni.

Pas këtij votimi, liderët shtetërorë organizuan ceremoni përurimi të ushtrisë.

Më pas, presidenti, kryeministri dhe kryeparlamentari i Kosovës dolën për të inspektuar trupat e ushtrisë së re.

Ushtarët e rinj nderuar për herë të parë liderët e shtetit në mandatin e ri.

FOTO: Atdhe Mulla