Fotografi Ilaz Bylykbashi, Foto: KALLXO.com

LIVE - Fotografitë që dëshmuan historinë, rrëfimi i Ilaz Bylykbashkit

Në emisionin KallxoPernime mund të ndiqni rrëfimin e fotografit që dokumentoi historinë e Kosovës. Ilaz Bylykbashi sjell në KallxoPërnime rrëfimin e tij për ngjarjet që shoqëruan shtetndërtimin e Kosovës.

Po ashtu, ai jep detaje në lidhje me procesin ndaj Fehmi Lladrovcin dhe atmosferën e takimeve në mes Shaban Jasharit e Azem Vllasit.

Në rrëfimin e Bylykbashit do të dëgjoni detaje për betejat e para të Jasharëve e kujtime nga takimet me Ibrahim Rugovën.

Rrëfimin e Bylykbashkit mund ta ndiqni sonte, 12.04.2024, në ora 20:10 në RTV Dukagjini dhe KALLXO.com.