Postet nga: Ambasada Gjermane

Heldt përgëzon ministrat Vitia e Jevtiq për bashkëpunim, kritikon gazetarinë tendencioze

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt, ka vlerësuar lartë punën e dy ministrave, të Shëndetësisë Arben Vitia dhe të Komuniteteve dhe Kthim, Dalibor Jevtiq.

Ambasada gjermane tregon sa qytetarë të Kosovës kërkuan viza afatgjate

Mbi 6 mijë qytetarë të Kosovës kanë kërkuar viza afatgjate në Ambasadën e Gjermanisë brenda dy viteve.

MZhE e konsideron 'shumë të lartë' tarifën e vendosur nga ZRrE

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka marrë vendim që të rrisë sasinë e energjisë solare e cilat do të përfitojë tarifa nxitëse.

Ambasada gjermane deklarohet për moslejimin e mediave në kampin e Prizrenit

Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë e ka arsyetuar moslejimin e mediave brenda kampit në Prizren, dikur bazë e KFOR-it gjerman, ku janë strehuar qindra qytetarë të prekur nga tërmeti ...

Kosova e Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për bashkëpunim teknik e financiar

Qeveria e Kosovës e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Qeveria Federale e Gjermanisë e përfaqësuar nga Ambasada e Gjermanisë, kanë nënshkruar “Marrëveshjen ...

Zbulohet Shtatorja e “Buddy Bear” në Ambasadën e Gjermanisë

Ambasadori gjerman, Christian Heldt zbuloi sot shtatoren e ariut “Buddy Bear”, “Ambasadorin “ e Berlinit, para selisë ambasadës gjermane në Prishtinë. Ai tha se të ashtuquajturit “Buddy Bears” janë ambasadorë...

Shumë Aplikues për Vizë, Policia Mbyll Rrugën te Ambasada Gjermane

Qytetarë të shumtë të Kosovës janë parë teksa pritnin para Ambasadës gjermane në Prishtinë në kërkim për t’u pajisur me viza.

Vlerësim Ndërkombëtar për Arsim Cilësor

PISA është një Program për Vlerësimin Ndërkombëtar të Nxënësve në lexim, matematikë e shkencë, ndërsa realizohet nën kujdesin e Organizatës pë...