Publikohet orari javor i filmave në kinemanë e Pejës

Kinemaja “Jusuf Gërvalla” në Pejë ka bërë publike repertorin e filmave që do të shfaqen gjatë kësaj jave në këtë kinema.

Ky është orari i filmave për datat 24-29 shkurt 2020:

E hënë, 24 shkurt

Filmi “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar”

Ora: 19:00.

E martë, 25 shkurt

Kinematografia afrikane

Filmi “Timbuktu”

Ora: 13:00.

Filmi “RelentLess”

Ora:15:30.

Filmi “Dem Dem”

Ora:18:00.

E mërkurë, 26 shkurt

Filmi “Gjurmë dhe Dashuri”

Ora:19:00.

E enjte, 27 shkurt

Filmi “Ferdonija”

Ora: 19:00.

E shtunë, 29 shkurt

Klubi i Kinemasë II

Bashkëlexim dhe diskutim

Ora:12:00-15:00.