Persona të dyshuar djegin një flamur në Zveçan, Policia e inicion si “nxitje e urrejtjes”

Persona të dyshuar e deri më tani të panjohur, dje me 24.02.2024 kanë djegur një flamur në Zveçan.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin.

Rasti është inicuar si “nxitje e urrejtjes, përçarjes dhe mosdurimit”.