'Ndikimi i Dezinformatave' - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” do të ndiqni debatin, “Ndikimi i Dezinformatave”.

Cilat janë burimet e dezinformatave në Kosovë?

Sa burime të dezinformatave në Kosovë i ka identifikuar raporti “Vorbulla e Rrenave”?

Ndikimi i Rusisë dhe Kinës në dezinformimin e kosovarëve

Cili është roli i medias dhe Qeverisë në luftimin e dezinformimit në Kosovë?

Cilat janë dezinformatat më të rrezikshme që po qarkullojnë në Kosovë?