Postet nga: vorbulla e rrenave

'Dezinformatat brenda Kosovës, më të dëmshme për marrëdhëniet shqiptaro-serbe, sesa ato që vijnë nga Rusia'

Gazetari serb Branislav Kërstiq, ka thënë se dezinformatat brenda Kosovës janë më të dëmshme për marrëdhëniet ndër etnike se ato që vijnë ...

Sa e kanë të vështirë mediat të mos bien pre e dezinformatave?

Kryeredaktori i ATV-së, Leart Hoxha ka thënë se është shumë e vështirë që mediat të mos bien pre e dezinformatave.

Rreziku nga dezinformimi rus në Kosovë

Kreshnik Gashi nga KALLXO.com njëherësh autor i raportit ‘Vorbulla e Rrenave’, tha se ndikimi i dezinformatës ruse është i madh në Kosovë.

'Ndikimi i Dezinformatave' - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” do të ndiqni debatin, “Ndikimi i Dezinformatave”.

‘Komuniteti serb më i prekuri nga dezinformatat’

Në panelin ku po diskutohet për raportin e dezinforimit, “Vorbulla e Rrenave”, i publikuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese - BIRN, Pajtim Gashi nga ‘NDI Kosovo’, ka ...

Gazetari Kërstiq: Është e rëndësishme që mediat të bëjnë dallimin në mes regjimit në Beograd dhe serbëve në Kosovë

Gazetari serb në Kosovë, Brasnislav Kërstiq tha se është e rëndësishme që redaktorët në media në Kosovë ta bëjnë dallimin mes regjimit në Beograd dhe ...

Lulzim Peci: Dezinformatat më të rrezikshme në Kosovë, ato që kanë të bëjnë me marrëdhëniet ndëretnike

Drejtori ekzekutiv i Institutit Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave (KIPRED), Lulzim Peci tha se dezinformatat më të rrezikshme në Kosovë janë ato që kanë të bë...

Dezinformatat janë pengesë në rrugën e Kosovës drejt integrimeve euroatlantike

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese, BIRN ka prezantuar sot Raportin e Dezinformimit, “Vorbulla e rrenave”, i cili përshkruan jo vetëm dezinformatat, por edhe narrativat e tij.