Postet nga: dezinformatat

Shitja e “barnave” online përmes mashtrimit, sfidë për shëndetin publik

Shitja e produkteve që promovohen si ilaçe përmes internetit, që nuk janë të certifikuara si të tilla e shpesh herrë nuk dihet as përmbajtja e tyre, po ...

Rreziku nga dezinformatat e Kinës dhe Rusisë

Kosova rrezikohet seriozisht nga dezinformatat dhe narrativa me bazë në Rusi dhe Kinë, ndërkohë shteti i Kosovës nuk ka një strategji të komunikimit që do t’u pë...

Ndikimi në Kosovë i dezinformatave nga Rusia dhe Kina - LIVE

Në "Kallxo Përnime" po transmetohet emisioni mbi rrezikun nga propaganda.

Cili ishte qëllimi i lajmeve të rreme për KFOR-in në Kosovë?

Alban Zeneli, profesor në Universitetin e Prishtinës, ka bërë një analizë rreth dezinformatave që lidhen me sigurinë e vendit.

Gashi: Lajmet e rreme që prekin sigurinë e vendit - problemi kryesor

Kreshnik Gashi, redaktor në Kallxo.com, ka renditur dezinformatë e ditëve të fundit në media të ndryshme.

Dezinformatat gjatë vitit 2024 - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime” po diskutohet për lajmet e rreme dhe nga vijnë ato.

'Ndikimi i Dezinformatave' - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” do të ndiqni debatin, “Ndikimi i Dezinformatave”.

Hulumtimi që do të shpërfaqë ndikimin e dezinformatës nga Rusia dhe Kina në Kosovë

Të dhënat e një hulumtimi gjatë të cilit janë monitoruar rreth 100 transmetues në Kosovë do të publikohen të hënën.