Postet nga: Deputetët

Dështon miratimi në lexim të dytë i Projektligjit për Qeverinë

Për mungesë kuorumi, Kuvendi i Kosovës ka dështuar të miratojë në lexim të dytë Projektligjin për Qeverinë.

Pas më shumë se një dekade miratohet Rregullorja e re e Kuvendit të Kosovës

Rregullorja e re e Punës së Kuvendit të Kosovës është miratuar sot pas më shumë se një dekade, që nga koha kur ishte miratuar rregullorja e kaluar e ...

Kusari-Lila: Nuk ka deputetë nga grupi i LVV-së që duan të dalin në një grup tjetër parlamentar

Shefja e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari- Lila ka thënë se nuk ka numër të deputetëve nga grupi parlamentar i LVV-së që duan ...

Vlerësimi jo-transparent i deputetëve për kandidatët në garë për anëtar të bordit të RTK-së

Procesi i rekrutimit të një anëtari të bordit të Radio Televizionit të Kosovës është përcjellur me mungesë të theksuar të transparencës gjatë fazës së vlerë...

VIDEO - LVV kërkon përjashtimin e deputetëve minoritarë nga Komisioni Hetimor për Energjinë

Mbledhja e Komisionit për Energji nga viti 2006 ka filluar me kërkesën e Lëvizjes Vetëvendosje (LVV) për largimin e dy anëtarëve të komuniteteve ...

Ministria e Drejtësisë jep detaje për Projekt-kodin e ri Civil, ndryshime do ketë në nenin që rregullon martesat e gjinisë së njëjtë

Projekt-kodi Civil, që kishte nxitur debat të madh muaj më parë, tashmë është në fazën finale dhe pasi të finalizohet do të ri-procedohet tutje për miratim në Kuvend.

Kuvendi nuk ka kuorum për të votuar Projektligjin për Byronë Shtetërore

Kuvendi i Kosovës nuk ka pasur kuorum për të kaluar Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Deputetët e opozitës deklarohen për Projektligjin për Byronë Shtetërore për Konfiskimin e Pasurisë

Deputetët e opozitës kanë shprehur qëndrimet e tyre në emër të partive lidhur me Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e ...