Foto: REL

Miradi e Ulët, qytetari raporton në Polici kunatin e vajzës

Një person ka raportuar në Polici të Kosovës se përmes telefonit është kanosur nga kunati i vajzës së tij në Fushë Kosovë.

Sipas njoftimit të Policisë, i dyshuari vajzën e raportuesit (kunatën) duke e kanosur nuk e ka lejuar të qëndrojë në shtëpinë e burrit të saj.

Rasti ka ndodhur më 13.02.2023, rreth orës 17:30, në fshatin Miradi e Ulët, ka njoftuar policia në raportin 24 orësh.

Policia ka arritur ta arrestojë të dyshuarin.

“I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje” – thuhet në njoftimin e Policisë.

Rasti është trajtuar si kanosje.