Albin Kurti, Foto: Facebook

Kurti: Për herë të parë kemi mbi 400 mijë të punësuar aktiv falë politikave tona

Kryeministri Albin Kurti thotë se ekonomia e Kosovës për herë të parë ka mbi 400,000 pozicione të regjistruara të fuqisë punëtore aktive.

Kurti përmes një shkrimi në Twitter ka thënë se ky është tregues i fortë i “suksesit të politikave tona të punës dhe ekonomike”.

“Për herë të parë ekonomia jonë ka mbi 400,000 pozicione të regjistruara të fuqisë punëtore aktive. Ky është një tregues i fortë i suksesit të politikave tona të punës dhe ekonomike që kanë ndihmuar gratë, njerëzit me aftësi të kufizuara, sipërmarrësit dhe të tjerët të jenë pjesëmarrëse të suksesshme në fuqinë punëtore”- ka deklaruar ai.