Postet nga: Qeveria

Qeveria Kurti miraton udhëzim për lirimin e pronave të uzurpuara

Qeveria e Kosovës gjatë  javës së kaluar ka miratuar një Udhëzimin Administrativ për përcaktimin e procedurave për shkatërrimin e strukturave të paligjshme.

Qeveria Kurti emëron përkohësisht në krye të bordit të Ujësjellësit anëtarin e LVV-së

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë në detyrë është marrë vendim për shkarkimin e  bordit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ‘Prishtina’.

Qeveria Kurti e shkarkon bordin e Postës

Qeveria në detyrë e udhëhequr nga Albin Kurti, në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për shkarkimin e bordit aktual të Postës së Kosovës dhe  emë...

Pako Emergjente: Qeveria do t'i transferojë paratë në llogari të punëtorëve, jo të shefave

Këtë javë, Qeveria e Kosovës miratoi pakon emergjente përmes të cilës përfshihet mbështetja financiare për bizneset në Kosovë.

Prodhuesit e Kosovës përkrahin reciprocitetin ndaj Serbisë

Në përkrahje të masës së reciprociteti e vendosur ndaj Serbisë doli Klubi i Prodhuesve të Kosovës, tutje thuhet se Qeveria duhet t’i monitoroj masat dhe të ...

Albin Kurti tregon për raportet me ministrat e LDK-së pas rrëzimit të Qeverisë

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, tha se ka raporte të mira me ministrat e LDK-së, pasi kjo parti e rrëzoi Qeverinë përmes një mocioni të ...

Këto janë masat e reciprocitetit ndaj Serbisë (DOKUMENT)

Qeveria e Kosovës sonte pritet të marrë vendim për të hequr të plotë tarifën prej 100% ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjë-Hercegovinës.

AGK: Gazetarët, kameramanët dhe fotoreporterët të përfshihen në Pakon Emergjente të Qeverisë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka shprehur  shqetësim në lidhje me mospërfshirjen punonjësve medial në Pakon Emergjente Fiskale, të miratuar nga Qeveria në detyrë.