Komuna e Prizrenit hap thirrjen për subvencionimin e qethjes së deleve

Komuna e Prizrenit ka hapur thirrjen subvencione për qethjen e deleve.

Ky subvencionim është hapur nga Drejtoria e Bujqësisë e Komunës së Prizrenit.

Kriteret si dhe dokumentet e nevojshme për aplikim mund t’i gjeni në këtë LINK

Sipas njoftimit të komunës është e hapur për aplikim prej datës 27 tetor 2021 deri më 29 tetor 2021.

Ndërlidhur me ketë, ftohen të gjithë fermerët që nga data 27 deri me 29.10.2021 ta sjellin kwto dokumente:

Fletaplikimi për pagesa direkte per vitin 2021, Letënjoftimin (kopje) si dhe Konfirmimin e llogarisë bankare