Postet nga: Dele

Parandalohet kontrabandimi i 15 deleve nga Maqedonia e Veriut

Policia e Kosovës ka njoftuar se kanë arritur të parandalojnë kontrabandimin e 15 deleve nga Maqedonia e Veriut.

Dërgohen në terminal doganor 20 dele e tre qengja pa dokumentacion

Policia e Kosovës, më 3 korrik në fshatin Hogosht të Kamenicës, ka shoqëruar në stacionin policor dy persona të dyshuar pasi sipas policisë në automjetin e tyre kishin ...

Ndalohet kontrabandimi i 56 deleve në Zveçan

Policia e Kufitare ka ndaluar kontrabandimin e 56 deleve në fshatin Rudar të Zveçanit

Kontrabandohen 336 dele nga Maqedonia e Veriut

336 dele janë kontrabanduar nga Maqedonia e Veriut. Të njëjtat, Policia e Kosovës i ka gjetur në fshatin Doganaj të Kaçanikut.

Policia ndalon dy raste të kontrabandimit të deleve

Policia Kufitare e Kosovës gjatë ditës së sotme në dy raste, në dy lokacione të ndryshme, ka parandaluar kontrabandën me dele. 

Goditen nga përçuesi i energjisë elektrike, ngordhin tri dele

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje në fshatin Dubovc, në Komunën e Vushtrrisë kanë ngordhur tri dele të cilat ishin duke kullotur.

Komuna e Prizrenit hap thirrjen për subvencionimin e qethjes së deleve

Komuna e Prizrenit ka hapur thirrjen subvencione për qethjen e deleve.

Gjilan, tenton të kontrabandojë 11 dele dhe 8 qengja

Në qytetin e Gjilanit dje është ndaluar një i dyshuar nga njësiti patrullues derisa po i kontrabandonte 11 dele dhe 8 qengja.