Postet nga: Komuna e Prizrenit

Komuna e Prizrenit dërgon zyrtaret komunale në Strugë për 8 Mars

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Komuna e Prizrenit ka dërguar zyrtaret e kësaj komune drejt qytetit të Strugës. Komuna e Prizrenit ...

Falja e 100 eurove të tatimit në pronë, ky është vendimi i Gjykatës Kushtetuese

Kushtetuesja ka nxjerrë aktgjykim përmes të cilit ka konstatuar se plotësim-ndryshimi i fundit i Ligjit për tatimet mbi pronat e paluajtshme nuk cenon kompetencat vetanake të komunave.

Ankesë pas ankese: Si u zvarrit tenderi i Komunës së Prizrenit për sigurim fizik?

Pas rreth 10 muaj betejë mes Komunës së Prizrenit, kompanive të sigurimit fizik të objekteve dhe Gjykatës së tenderëve, Komuna e Prizrenit ka nënshkruar kontratën pë...

Kurti e viziton Prizrenin, pritet nga Totaj

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Mjedisit, Hysen Durmishi, ka vizituar sot Komunën e Prizrenit, ku është pritur nga kryetari Shaqir Totaj.

Prizren, ende s’ka vendim përfundimtar për mësimdhënësin që dyshohet se ka ngacmuar seksualisht nxënësen

Në fund të muajit korrik, KALLXO.com kishte raportuar rreth dyshimeve se një nxënëse e mitur është ngacmuar seksualisht nga një mësimdhënës në Prizren.

Ndërtim pa leje në Prizren, Komuna vendos ta rrënojë pas raportimit të KALLXO.com

Komuna e Prizrenit, saktësisht Drejtoria e Inspektorateve - sektori i ndërtimit, ka urdhëruar rrënimin e objektit-punimeve pa leje në një banesë në lagjen Ortakoll.

Komuna e Prizrenit punësoi vozitës në QKMF pa u zhvilluar procedurë e re e rekrutimit

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Prizrenit ka punësuar disa vozitës në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, pa u zhvilluar procedurë e ...

Komuna e Prizrenit merr në menaxhim të gjitha asetet dhe detyrimet e Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prizrenit ka marrë nën menaxhim të gjitha asetet dhe detyrimet e Stacionit të Autobusëve të ndërmarrjes shoqërore 'Kosovatrans', që deri më tani ka qenë ...