KEDS tregon se ku do të ketë ndërprerje të rrymës të dielën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i AS 160(A) në TS Gjurgjevik i Madh 2.

* * * 

Punime nga palët e treta

1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë  (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 09:00  deri ne ora 21:00.

Vendet: KFOR-i  italian në Bellopojë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV dhe 35kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 10kV Agrokosova (kodi 50000007) prej orës 09:00  deri ne ora 13:00.

Vendet: KFOR-i italian në Bellopojë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV dhe 35kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bizneset (kodi: 82000020) nga ora 08:00-08:30 dhe nga ora 16:30-17:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial – Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.493 Hasan Prishtina,  Rr.539 Haxhi Zeka,  Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham, fshati Zatriq.

Arsyeja: Projekte investive, krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Maxhare (kodi: 82082006006) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] TS Dragobil H.Paqarizi (kodi: 82082006023) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Maxharë dhe Dragobil.

Arsyeja: Projekte investive, ngirtja e shtyllave dhe vendosja e konzollave për shtyllat nën rrjetin ekzistues, në kuadër të Lot 21-Malishevë.

 * * * 

03.03.2024

Punime nga KOSTT-i

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Pataqani (kodi: 82000001) prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, Adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Opterusha (kodi: 82000010) prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë dhe Zoqishtë.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV

3.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti I (kodi: 82000003) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.504 Eshrafedin Kastrati, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV.

4.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti II (kodi: 82000004) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.546 Fahredin Hoxha, rr.547 Tafil Zyberi, rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Viljam Voker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV

5.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Shkoza (kodi: 82000009) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: CONDOR  SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, Adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV.

6.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Fortesa (kodi: 82081009) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat Bellacërk, Sopniq

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV.

7.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Xërxe – kryesisht konsumatorët komercial – biznese.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV

8.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë), Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, adaptimi i Hardverit dhe Softverit për SCS NS Palaj 110/35/10kV dhe SCS NS Rahoveci 110/35/10kV.

Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te pasqyrja dhe te Kisha katolike)

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Privat Termo Vali (kodi: 61067005502) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Termo Vali.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.