Ilustrim

Graçanicë, dy shtetas të Serbisë ankohen se janë kërcënuar nga dy shtetas tjerë të Serbisë

Një grua dhe një burrë, shtetas të Serbisë janë ankuar në Policinë e Kosovës se kanë marrë mesazhe kërcënuese përmes telefonit nga dy burra, po ashtu shtetas të Serbisë.

Sipas raportit policor, rasti ka ndodhur dje rreth orës 21:37 në Graçanicë.

Rasti është cilësuar si kanosje dhe është nën hetime.