Postet nga: Alltëne Murseli

Shtyhet gjykimi ndaj dy të akuzuarve për korrupsion

Shqyrtimi gjyqësor i paraparë të mbahej sot më 03.07.2024 në Gjykatën e Prishtinës ndaj dy të akuzuarve për korrupsion, Ardian Jonuzajt dhe Agron Limanit është shtyrë.

Dosja e Prokurorisë: Ish-zyrtari i Fakultetit i dha diplomën studentit në këmbim të 5 mijë eurove

Ish-dekani i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike të Universitetit të Prishtinës, Enver Hamiti, ka dëshmuar sot, më 29.05.2024, në gjykimin e ish-zyrtarit të këtij Fakulteti, Ardian Jonuzaj dhe ish-studentit ...

Në Gjykatë shikohen pamjet e masave të fshehta të përdorura ndaj ortopedit të akuzuar për ryshfet

Sabit Sllamniku, i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit, është ballafaquar me masat e fshehta të Prokurorisë ...

Gjykimi ndaj ortopedit të akuzuar se ishte kapur nën masa të fshehta duke marrë ryshfet

Sabit Sllamniku i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si Kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit është ballafaquar me dëgjimin e dy dë...

Gjykimi ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, dëshmitari tregon për shitblerjen e banesës nga i akuzuari Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretarit të KPK-së Lavdim Krasniqi, ish-asistentja e këtij të fundit Marigona Berisha dhe Flora Doda u paraqitën edhe një herë tjetër në Gjykatën e ...

Dosja e keqpërdorimit mbi 800 mijë euroshe për 10 vjetorin e manifestimit të Pavarësisë së Kosovës

Gjashtë të akuzuarit për rastin e keqpërdorimit gjatë manifestimit të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, kanë dalur sot para Gjykatës për t`u pë...

'Albin Kurti i ka 2 rrugë: Ose ta lëshoj Kosovën ose të vritet' - 6 muaj burgim me kusht për zyrtarin e Nismës

Haxhi Hoti, zyrtar i partisë Nisma Socialdemokrate dhe njëherësh ish kandidat për deputet nga radhët e kësaj partie, është dënuar me 6 muaj burgim me ...

E pranon fajësinë i akuzuari për keqpërdorim detyre në OJQ-në “Shpëto Jetë”

Xhavit Gashi, i cili akuzohet nga Prokuroria për keqpërdorim të detyrës zyrtare si person i autorizuar i OJQ-së “Shpëto Jetë”, e ka pranuarr fajësinë.