Postet nga: ali lajçi

Ali Lajçi: Familjet shqiptare po dëbohen nga forcat malazeze si pasojë e demarkacionit

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje dhe gjithashtu ish-anëtari i Komisionit Shtetëror për Demarkacion, Ali Lajçi,  thotë se ka dëshmi për dëbimin ...

Banorët e Kufirit Duan Arbitrazh me Malin e Zi

Banorët e Kufirit Duan Arbitrazh me Malin e Zi

Banorët e brezit kufitar me Malin e Zi duan që deputetët të mos e nënshkruajnë marrëveshjen e demarkacionit për t’i hapur rrugë arbitrazhit.

Në Pejë u Protestua Kundër Demarkacionit

Në qendër të Pejës sot në mesditë u protestua kundër marrëveshjes së demarkacionit.

Lajçi: Thaçi Po Bën Presion

Presidenti Thaçi iu drejtua popullit të enjten, ndërsa mes tjerash kërkoi edhe ratifikimin e marrëveshjes së demarkacionit me Malin e Zi të nënshkruar më 26 gusht 2015 ...

Planifikoheshin Liqene në Tokën që Tash i Takon Malit të Zi

Planifikoheshin Liqene në Tokën që Tash i Takon Malit të Zi

Gjonbalaj humbjen e territorit e lidh me një projekt të ish-Krahinës së Kosovës për liqene akumuluese në pjesën që me marrëveshjen e nënshkruar në ...

Deputetët Opozitarë ‘Ruajnë’ Kufirin

Deputetët Opozitarë ‘Ruajnë’ Kufirin

Disa deputetë opozitarë dhe banorë të Rugovës janë nisur për të vizituar vendet kufitare me Malin e Zi.

Deputetët Opozitarë Shkojnë Nesër në Kuqishtë

Ftesës së banorëve të Rugovës dhe ish-anëtarit të Komisionit Shtetëror për Demarkacion, Ali Lajçi, do t’i përgjigjen pozitivisht të gjithë deputetë...

Ali Lajçi: Të Mos Ratifikohet Demarkacioni!

Ali Lajçi, përfaqësues i banorëve të zonave afër kufirit me Malin e Zi që pretendojnë se janë prekur nga marrëveshja për demarkacion, tha ...