Konfliktet për prona

Një reportazh ekskluziv i #KallxoPernime tregon serinë e rasteve, ku vëllezërit janë kanosur e sulmuar për çështje të pronave.

Pamje ekskluzive nga sulmet me makina dhe dosje të falsifikimeve të dokumente pronësore.

Rrëfime të njerëzve që vuajnë pasojat e mungesës së drejtësisë.

Emisioni u transmetua nga ora 20:10 në RTV Dukagjini dhe #KallxoPernime.

Konfliktet e vëllezërve për trashëgimi që u parashkruan në gjykatë

Trashëgimia që dërgoi vëllezërit në prokurori e gjykatë