Postet nga: KallxoPernime

Prishtina naten

Çfarë pune është duke bërë Prishtina për t’iu kundërvënë ndryshimeve klimatike?

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se kryeqyteti është duke punuar në drejtim të kundërvënies ndaj ndryshimeve klimatike.

Rrëfimi e regjisores Kastrati për realizmin e filmit “ZANA”

Regjisorja dhe fituesja e çmimeve ndërkombëtare, Antoneta Kastrati, ka rrëfyer në "KallxoPërnime" për inspirimin dhe realizimin e filmit "ZANA".

Si arritën dy motrat Kastrati nga Zahaqi të kryejnë shkollë dhe të ndërtojnë karrierë në Hollywood?

Antoneta Kastrati, regjisore ka rrëfyer në “KALLXOPërnime” për shkollimin dhe të arriturat në karrierë e saj dhe të motrës, Sevdije Kastrati në Los Anxhelos.

Kastrati: Dy vite kemi punuar për realizmin e dokumentarit "Rojtari i bjeshkëve" 

Regjisorja dhe fituesja e çmimeve ndërkombëtare, Antoneta Kastrati, ka rrëfyer në KallxoPërnime për realizimin e dokumentarit "Rojtari i bjeshkëve".

Regjisorja Kastrati rrëfen sfidat e realizimit të dokumentarit "Dasmat dhe Pampersat", që do të transmetohet në 'Manifesta'

Regjisorja dhe fituesja e çmimeve ndërkombëtare, Antoneta Kastrati, ka rrëfyer sfidat e realizimit të dokumentarit "Dasmat dhe Pampersat", i cili është përzgjedhur që të transmetohet në ...

LIVE - Rrëfimi i Antoneta Kastratit

Sonte në “KALLXOPërnime” është duke u transmetuar intervista me regjisoren Antoneta Kastrati.

Sallahu: Çdo rekomandim që vjen nga Komisioni i Venecias do ta respektojmë

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, ka folur për procesin e Vettingut në sistemin e drejtësisë.

Pse gjyqtarët nuk e përdorin udhëzuesin për politikën ndëshkimore?

Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka deklaruar se në vitin 2018 është miratuar një udhëzues i përgjithshëm për politikë ndëshkimore dhe se ky udhë...