array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Behar Mustafa

Behar Mustafa

Behar Mustafa iu bashkua BIRN Kosovës në vitin 2014. Behari u diplomua në shkencat juridike në vitin 2010-të. Kureshtja që gjithnjë të jetë i informuar e shtyu që të bëhet gazetar. Aktualisht ai punon si gazetar dhe hulumtues në emisionin Drejtësia në Kosovë. Behari shquhet për raportimet e tij të shpejta. Ai ka punuar në disa media lokale në Mitrovicë dhe Vushtrri, dhe për disa vite ka qenë i angazhuar në një sërë projektesh me fokus të rinjtë. Behari është mjaft aktiv në basketboll. Shprehja e tij e veçantë është “Ka hy puna thellë”.

Gjykata vendos për sekuestrimin e vilës së Enver Hoxhajt

Rasti "Brezovica", Gjykata sekuestron vilat e 3 gjyqtarëve

Lista e plotë me emrat e pronarëve të 75 vilave të sekuestruara në Brezovicë

Zyrtarë policorë serbë në Jarinjë dorëzojnë armët dhe rripat me pajisje të policisë

Diskutimet për ligjshmërinë e publikimit të listës për të dënuarit për dhunime seksuale

MEDIA-PRESS

Nevoja për rritjen e cilësisë në hetimin e sulmeve ndaj gazetarëve 

Porosia e ish-kryeprokurorit Dërguti për biznesmenin: Rriji gati këtij procesi, gjej njerëz e jep pare!

Korrupsioni në drejtësi, përmendet edhe emri i ish-Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi

Afera e korrupsionit në drejtësi, ish-kryeprokurori i Apelit tregon a ishte përgjuar

Blerja e kryeprokurorit 2 - LIVE

Pretendimet për përfshirjen e Kryeprokurorit Lumezi në dosjen e Haxhi Dërgutit

Zyrtari i Vetëvendosjes që u përfshi në aferën e korrupsionit

Biznesmeni Sali Dakaj rrëfen kujt ia dha 150 mijë euro për lëndën e tij në gjykatë

Dosja e sekserëve që blinin ndikimin e kryeprokurorit të Apelit

Blerja e kryeprokurorit - LIVE