array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Fitim Limani

Fitim Limani

Fitimi ka përfunduar studimet Bachelor në Fakultetin Juridik në Universitetin e Gjilanit,kurse studimet Master i ka përfunduar në drejtimin Kushtetues-Administrativ në Universitetin e Prishtinës.Ka kryer disa trajnime profesionale në hartimin e shkresave juridike, pastaj ka punuar edhe në disa projekte me organizata të ndryshme nëpër gjykata. Aktualisht është në përgatitjen e provimit të Jurisprudencës.Në BIRN është angazhuar nga shtatori 2019.

Arsyetimi i gjykatës për dënimin e asamblistit të PDK-së në Gjilan

Arsyetimi i Gjykatës për hudhjen e aktakuzës ndaj Naim Sallahut, i akuzuar për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

Gjykimi për rrëmbim, Gjykata ndalon publikimin e deklaratave nën pretekstin se dëmtohet reputacioni i policëve të akuzuar

I akuzuari për 'veteran të rrejshëm' në Gjilan, ballafaqohet me deklaratat e dëshmitarëve në Gjykatë

Gjykimi për rrëmbim në Gjilan, Gjykata ndalon publikimin e deklaratave të të akuzuarve

Ferizaj, kërkohet vërtetimi i pronësisë për pronën e blerë në vitin 1981

Prokuroria e Gjilanit: 7 plumba u shkrepën në incidentin ku një person u vra e një u plagos

Arsyetimi i gjykatës për dënimin e asamblistes së AAK-së në Gjilan

Fjalët e të akuzuarit për vrasjen e kryer me thikë

Dosja e Prokurorisë: Si kërcënoheshin serbët që ta votonin Listën Serbe më 6 tetor 2019

Dyshimet se u shtrua asfalt më holl seç parashihej në kontratë, dalin në gjyq zyrtarë të Komunës e pronarë biznesesh

Tridhjetë ditë paraburgim të dyshuarit për dhunimin e një vajze 13 vjeçare

Prokuroria kërkon dënimin e zyrtarit të Komunës së Gjilanit, mbrojtja lirimin e tij

Menaxheri i Tanyas, Rinor Hykolli dënohet me burgim efektiv

Aktakuzë ndaj 4 personave për keqpërdorim detyre lidhur me ndriqimin publik në Ranilluk