Postet nga: Abdylaziz Sadiku

Ndërpritet gjykimi i zyrtarëve të komunës së Novobërdes

Goran Maksimoviq, drejtor i Urbanizmit në Novobërdë dhe Selatin Beqiri, zyrtar i kësaj Drejtorie, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Gjykimi për lejen e kundërligjshme të fermës së derrave në Novobërdë

Selatin Beqiri dhe Goran Maksimoviq, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve nën  akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Dosja e Prokurorisë: Si kërcënoheshin serbët që ta votonin Listën Serbe më 6 tetor

Dy zyrtarë të komunës së Kllokotit kanë dalë para gjykatës në Gjilan të mërkurën për t’u përgjigjur në akuzat se po u bë...

Rrëfimi i Zenel Dushicës për rrahjen nga Policia në Gjilan

Në gjykatën e Gjilanit, ka vazhduar procesi gjyqësor ndaj të akuzuarve Zenel, Muharrem e Izat Dushica nga Gjilani, për shkak se dyshohen që kanë kryer veprën ...

Gjykimi i rojtarit të pyllit në Gjilan, një i akuzuar pranon fajësinë

Një i akuzuar ka pranuar fajësinë në Gjykatën Themelore të Gjilanit, në gjykimin ku i përfshirë është një rojtar i pyllit në Viti.

Fjala Përfundimtare për Vrasje në Tentativë në Kamenicë

Fjala Përfundimtare për Vrasje në Tentativë në Kamenicë

Në Gjykatën Themelore në Gjilan është zhvilluar seancë në të cilën fjalën përfundimtare e kanë dhënë prokurori dhe avokatët e të pandehurve Ramadan dhe ...

Kryetari me Tri Aktakuza

Në aktakuzën e datës 21 nëntor 2015 Spasiq akuzohet se me vendim ka emëruar nipin e tij Aleksandar Spasiq ushtrues të detyrës së drejtorit të Shkollës ...