Postet nga: Behar Ymeri

Drejtori i Urbanizmit në Gjilan para gjyqit, akuzohet se lejoi ndërtimin e banesave ku ishte paraparë shkolla

Drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, Bekim Bajrami, ka dalë para Gjykatës në Gjilan për tu përballur me akuzat për veprën penale të ...

Menaxheri i Tanyas, Rinor Hykolli dënohet me burgim efektiv

Menaxheri i këngëtares Tayna, Rinor Hykolli, është dënuar sot nga Gjykata e Gjilanit me 1 vit burgim efektiv.

Prokuroria e Gjilanit: Në parcelat e dedikuara për objekte shkollore u dhanë leje ndërtimi për biznese private

Drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, Bekim Bajrami, sërish ka dalë para Gjykatës në Gjilan për t`u përballur me akuzat për veprë...

Sadullah Dermaku inspektor nga Kamenica, është dënuar për marrje të ryshfetit

Sadullah Dermaku, inspektor nga Kamenica është dënuar sot në gjykatën e Gjilanit pasi u gjet fajtor për marrje të ryshfetit.

Merr fund edhe rigjykimi i katërt i inspektorit nga Kamenica

 

Dosja e Prokurorisë: Si arritën gjilanasit t’i fusin paratë e falsifikuara në bankomate?

Januz Qamili dhe Besnik Durmishi kanë dalë para Gjykatës së Gjilanit për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë e cila ua ngarkon veprën penale ...

Dëshmia e babait në gjykimin e djalit të akuzuar për vjedhje në shtëpinë e xhaxhait

 

Asamblisti i PDK-së në Gjilan dënohet nga Gjykata për mos deklarimin e pasurisë