Postet nga: gjykata e gjilanit

Dështon seanca ndaj drejtorit të Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, akuzohet për lëshimin e dy lejeve ndërtimore

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar të mbahet seanca ndaj drejtorit të Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, Bekim Bajrami, i cili nga Prokuroria po akuzohet se e ...

Kërkohet paraburgim për tre të dyshuarit e përfshirë në prostitucion e trafikim me njerëz

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurve B.H., B.A. dhe H.B., ...

Këshilltarit të Ambasadës së Kosovës në Vjenë i refuzohet kërkesa për hudhjen e aktakuzës

 

Ish drejtori i buxhetit në rigjykim për mos dorëzimin e parave në llogari të Komunës së Kllokotit

Ish drejtori për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit, Nikolla Nojkiq, ka dalë para gjyqit për t’u përgjigjur në akuzën e cila atë ...

Dështon të nisë seanca ndaj të akuzuarve për vjedhjen e 280 mijë markave gjermane në vitin 2002

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar të mbahet seanca ndaj Florim Gashit dhe Arsim Ismajlit, të akuzuar për vjedhjen e 280 mijë markave gjermane dhe një sasie të ...

Të mërkurën merret vendimi i gjykatës për inspektorët Komunal të Kamenicës të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Të mërkurën merret vendimi i gjykatës për inspektorët Komunal të Kamenicës të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Kështu është ...

Dosja e Gjykatës për vrasjen në Gjilan: Të pandehurit zbrazën dy armë në drejtim të viktimës

Të dyshuarve për vrasjen e Bakush Veselit, të pandehurve Faton Osmani, Gzim Bajrami dhe Irfan Veseli, Gjykata e Gjilanit u ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh.

Dosja e Gjykatës: Të pandehurit për vrasjen në Gjilan dyshohen edhe për vepra të tjera penale

Të dyshuarve për vrasjen e Bakush Veselit, të pandehurve Faton Osmani, Gzim Bajrami dhe Irfan Veseli, Gjykata e Gjilanit u ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh.