Postet nga: Agim ademi

Detaje nga gjykimi i të akuzuarve për vrasje në tentative dhe lëndim trupor

Leotrim Leci, Alldyz Leci, Burim Kryeziu dhe Astrit Kryeziu, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë për ...

Gjykimi për tentim vrasjen e ndodhur para 9 viteve, të akuzuarit deklarohen rreth fajësisë

Skender Hasani, Muhabi Latifi, Shukri Latifi dhe Ekrem Azizi janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur me ...

Dosja e Prokurorisë për kontrabandën me kafshë nga Maqedonia e Veriu

Seanca gjyqësore ndaj Mexhid Haxhimusës dhe Artan Pajazitit ka dështuar të mbahet në Gjykatën e Gjilanit.

Gjykata vendos për drejtorin e akuzuar të kompanisë “Eco Higjiena” në Gjilan

Edhe pas gjykimit për herë të dytë, Senad Ramaj, drejtor i kompanisë “Eco Hixhiena” është liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës.

Gjykimi për grabitjen e zinxhirëve të arit nga qafa në diskotekën e Gjilanit

Gjykata në Gjilan u pajtua të mërkurën që të lexohet deklarata e të dëmtuarës e cila në këtë rast është edhe në cilësinë e ...

I akuzuari, të akuzuarit tjetër: Nuk e di si je pranuar në punë

Një i akuzuar tha sot në gjykatën e Gjilanit se nuk e di se si i akuzuari tjetër është pranuar në punë në ndërmarrjen ‘Eco Higjiena’ në ...

Pasaportat e kafshëve e ulin në bankën e të akuzuarit veterinarin nga Ferizaj

Mexhid Haxhimusa dhe Artan Pajaziti janë deklaruar të pafajshëm sot në Gjykatën e Gjilanit, kur u ulën në bankën e të akuzuarit.

Dëshmia e ekspertit në gjykimin ndaj Nikolla Nojkiq për keqërdorimin e mijëra eurove të Komunës së Kllokotit

Nikolla Nojkiq, ish-drejtor i financave në Komunën e Kllokotit, ka dalë para gjykatës për t`u ballafaquar me akuzat e prokurorisë keqpërdorim të detyrës zyrtare.