Ashensorët e Pallatit të Drejtësisë Jashtë Funksionit

Ashensorët nuk janë duke funksionuar në tërë kompleksin e Pallatit të Drejtësisë, duke përfshirë këtu Gjykatën Themelore të Prishtinës, Gjykatën e Apelit si dhe Prokurorinë Themelore të Prishtinës.

Që nga e premtja e javës së kaluar, ata që duan të vizitojnë Pallatin e Drejtësisë në Prishtinë  dhe synojnë katet e larta të këtij pallati, këtë duhet ta bëjnë në këmbë sepse ashensorët janë jashtë funksionit.

Ashensorët nuk janë duke funksionuar në tërë kompleksin e Pallatit të Drejtësisë, duke përfshirë këtu Gjykatën Themelore të Prishtinës, Gjykatën e Apelit si dhe Prokurorinë Themelore të Prishtinës.

KALLXO.com ka vërtetuar mos-funksionimin e ashensorëve përmes pamjeve të kamerave. Xhirimet tregojnë ashensorët e mbyllur ndërsa punëtorët dhe vizitorët shfrytëzojnë shkallët për t’u ngjitur në katet e larta.

Gjithashtu përpos ashensorëve, jashtë funksionit janë edhe shkallët lëvizëse që janë të vendosura në objektin e Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Por mbi të gjitha, mos-funksionimi i ashensorëve mund të krijojë vështirësi në sjelljen e të dyshuarve në pallat pasi që kjo bëhet përmes ashensorëve të veçantë.

KALLXO.com lidhur me mos-funksionimin e ashensorëve kontaktoi me kryetarin e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Hamdi Ibrahimin, i cili nuk deshi të komentojë lidhur me këtë.

“Nuk kam koment, qe një vit e kam paralajmërua këtë që është duke ndodhur”, tha shkurt Ibrahimi.

KALLXO.com për  mosfunksionimin e ashensorëve të pallatit të drejtësisë përmes e-mailit kërkoi përgjigje edhe nga Ministria e Administratës Publike por nuk pranoi përgjigje.

Pallati i Drejtësisë, disa herë është ballafaquar me probleme të ashensorëve, e në disa raste ka pasur edhe ngujim të stafit që punon në pallat në ashensorë.

Telashet në Pallatin e Drejtësisë kanë qenë temë e një emisioni të “jeta në Kosovë” gjatë muajit të kaluar.

http://kallxo.com/jnk/jeta-ne-kosove-per-pallatin-pa-dritare/

20 Qershor 2016 - 16:48

Labinot Leposhtica, Armend Zenelaj 20/06/2016 - 16:48
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend