Postet nga: Kontrata

Ministrisë së Kulturës iu morën me përmbarues mbi 480 mijë për objektin që nuk e shfrytëzoi kurrë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti ka paguar mbi 480 mijë euro për qiranë e objektit që nuk e shfrytëzoi as edhe një minutë.

Shkëputja ‘paqësore’ e kontratës, rriti mbi 22 mijë euro koston e renovimit të 'Emin Gjikut'

Pas më se 4 vjetësh, e dy tenderëve, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka arritur t’i japë fund restaurimit të shtëpisë kryesore të Kompleksit Etnologjik, “...

Stafit mbështetës shëndetësorë i vazhdohet kontrata

Stafit mbështetës shëndetësorë u vazhdohen kontratat për punë. Për portalin rtv21.tv Ministria e Shëndetësisë njoftoi se atyre u është zgjatur kontrata ...

Axel Witsel bëhet juventin

Mesfusha ka qenë pika më e dobët e Juventusit në këtë sezon dhe sipas mediave ndërkombëtare drejtuesit bardhezinj po punojnë fort për të afruar në ...

Nga nesër, KUR ‘Prishtina’ nis nënshkrimin e kontratave me konsumatorë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sh.a., ka njoftuar përmes një njoftimi se nga dita e nesërme, 9 tetor 2021, do të fillojë të trokas në dyert e ...

Rruga ‘Agim Ramadani’, Komuna e Prishtinës me shumë vërejtje për punët e kryera nga operatori ekonomik

Punimet në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë kanë filluar në mesin e vitit 2020 dhe kanë përfunduar në maj të vitit 2021. Punimet u kryen nga operatori ekonomik “RSM Company”. ...

Ekskluzive - Nisin hetimet ndaj RTK-së për kontratën e marrjes me qira të 17 veturave

Sektori për Hetimin e Korrupsionit në Policinë e Kosovës, ka nisur hetime ndaj Radio Televizionit të Kosovës rreth kontratës së RTK-së për marrjen me qira ...

Prishtina në procedurë për shkëputje të kontratës me kontraktorin e punimeve në platonë e kurrizit

Komuna e Prishtinës ka vendosur të shkëpus kontratën me operatorin ekonomik “Rexha Sh.p.k” që po kryente punimet në platonë e kurrizit në lagjen ‘Dardania’.