Postet nga: Këshilli Gjyqësor i Kosovës

KGJK pjesë e punëtorisë 'Zgjidhja e rasteve të korrupsionit dhe krimit të organizuar 2022-2024'

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

“Me pas kërcënu e kisha vra”, i shqiptohet masë disiplinore gjyqtarit Veli Kryeziu pas raportimit në KALLXO.com

“Me pas kërcënu me armë e kisha vra” ishte kjo fjalia e cila Gjyqtari i Gjykatës së Gjilanit, Veli Kryeziu kishte thënë përmes telefonit gjatë ...

Përsëritet konkursi për zgjedhjen e një anëtari të KGJK-së, nuk morën votat e mjaftueshme në Kuvend

Konkursi për zgjedhjen e një anëtari të Këshillit Gjyqësor të Kosovës do të përsëritet, pasi asnjëri nga kandidatët e propozuar nuk ...

Aksidentet në vendin e punës, a po respektohet Udhëzuesi i politikës ndëshkimore nga gjykatat e vendit?

Fahret Velija, përfaqësues nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, ka folur në emisionin “Kallxo Përnime" rreth Udhëzuesit të politikës ndëshkimore, sidomos në ...

Kuvendi zgjedh një anëtar të KGJK-së nga radhët e komuniteteve jo shumicë

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur një anëtar të Këshillit Gjyqësor të Kosovës nga radhët e komuniteteve tjera jo shumicë.

Çka bën Këshilli Gjyqësor i Kosovës për të parandaluar vonimin e gjykimit të rasteve të korrupsionit?

Vilard Bytyqi, anëtar i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), në emisionin "Kallxo Përnime" ka folur për veprimet e këtij Këshilli për ...

Mungesa e gjyqtarëve, përkthyesve dhe çështja e pagës përmenden si pengesa në departamentit special të Gjykatës së Prishtinës

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryetarët e Gjykatës Supreme, Gjykatës së Apelit si dhe Gjykatës së Prishtinës, raportuan para anë...

Zogaj: Përkundër deklaratave në publik, puna e KGjK-së vazhdon sipas agjendës

Pas rastit të fundit të dhunimit të vajzës 11-vjeçares, përkundër kritikave idhur me gjendjen aktuale në sistem, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ...