Postet nga: Pallati i Drejtësisë

Më 28 shkurt protestohet në Prishtinë kundër vendimit të Apelit për kthimin në rigjykim të rastit të vrasjes së Marigona Osmanit

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka bërë thirrje për protestë në raport me vendimin e fundit të Gjykatës së Apelit me të cilin e kthen ...

Mungesa e ujit në Pallatin e Drejtësisë, Gjykata e Prishtinës shqyrton ndërprerjen e punës

Gjykata Themelore e Prishtinës, përmes një njoftimi për media, ka reaguar lidhur me furnizimin me ujë brenda objektit të Pallatit të Drejtësisë.

Pallati i Drejtësisë me reduktime të ujit të pijes, KRU Prishtina thotë se ka probleme teknike

Pallati i Drejtësisë që tre ditë është duke pasur reduktime të ujit të pijes.

Mosfunksionimi i sistemit të ajrosjes në Pallatin e Drejtësisë, KGJK paralajmëron për mundësinë e ndërprerjes së punës nga gjykatat

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka paralajmëruar për mundësinë e ndërprerjes së punës së gjykatave që punojnë në Pallatin e Drejtësisë.

Pas problemeve të vazhdueshme me ventilim dhe ajrosje, Pallatit të Drejtësisë po i vendosen dritaret (FOTO)

Pas problemeve me ventilim e ajrosje, objektit shumëmilionësh të Pallatit të Drejtësisë do t’i vendosen dritaret. Xhamat statikë të cilët ishin vendosur në kohën ...

Gjykata Supreme kërkon objekt me qira, po largohet nga objekti 30 milionësh

Gjykata Supreme ka njoftuar të gjithë të interesuarit së janë duke kërkuar objekt me qira.

Trafiku Urban tregon shkakun e ndërprerjes së linjës për bartjen e punëtorëve të Pallatit të Drejtësisë

Janë bërë disa javë që linja e kontraktuar e Trafikut Urban që bartte punëtorët e Pallatit të Drejtësisë, nuk është në qarkullim.

Punimet në rrugën të Pallati i Drejtësisë, bllokimi i rrugës vazhdon deri në dhjetor

Punimet për ndërtimin e rrugës “Nekibe Kelmendi”, që kanë filluar në shtator të këtij viti ende janë në proces.