Kompania kosovare vjen me risi, pak para vitit të ri!

Kompania ajrore GP Aviation Ltd dhe kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket po vazhdojnë të sjellin risi.

Duke filluar nga data 17 dhjetor 2023 të gjithë të interesuarit do të mund të udhëtojnë nga Memmingeni drejt Prishtinës dhe anasjelltas.

Kjo pasi nga kjo datë në listën e linjave të fluturimit është shtuar edhe ky destinacion.

Udhëtimet do të realizohen 3 herë në javë, të mërkurën, të premten dhe të dielën.

Rezervimet e biletave mund t`i bëni tani me çmime ekonomike duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket – REZERVO BILETËN TANI DHE PAGUAJ SIPAS MARRËVESHJES.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale. Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

 

���� +49 7621 9165 313

���� +41 61 510 06 86

���� +383 49 200 286

���� +46 470 580 944

���� +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München – Prishtinë – München;

Nürnberg – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana – Prishtinë – Ljubljana.

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.