Vizitoni destinacionet magjike me kompaninë kosovare përgjatë gjithë verës

Vera po afrohet dhe me të po vijnë mundësitë për aventura të reja. Në këtë sezonë të bukur, me  PrishtinaTicket do të mund të udhëtoni drejt 12 destinacioneve tërheqëse nëpër Evropë.

Nga qytetet klasike të kulturës dhe historisë, deri te plazhet e mrekullueshme, kjo aviokompani ju ofron një shans të padiskutueshëm për të eksploruar dhe përjetuar gjëra të reja.

Këtu janë 12 destinacionet që mund të eksploroni këtë verë me PrishtinaTicket:

Berlin Brandenburg: Qyteti i kulturës, artistëve, dhe historisë, Berlini është gjithmonë një pikë reference për udhëtarët.

Stuttgart: Një qytet i bukur në Gjermani me peizazhe të mahnitshme natyrore dhe arkitekturë tërheqëse.

Basel: Me një atmosferë të veçantë dhe ngjyrat e saj të forta kulturore, Basel është një destinacion që nuk duhet të humbasësh.

München: Kryeqyteti i Bavarisë, me historinë e famshme dhe arkitekturën e mahnitshme.

Düsseldorf: Një qytet modern i njohur për vlerat e artit dhe dizajnit.

Münster Osnabrück: Me arkitekturë të bukur gotike dhe një atmosferë të qetë, ky është një destinacion për të vizituar patjetër.

Nürnberg: Qyteti i njohur për tregun e tij dhe trashëgiminë historike të fuqishme.

Ljubljana: Kryeqyteti i Sllovenisë, i cili shndërrohet në një qytet tërheqës me arkitekturën e tij të lashtë dhe atmosferën e qetë.

Memmingen: Një qytet i vogël por i bukur me një trashëgimi të pasur historike.

Halmstad: Një qytet bregdetar në Suedi me plazhe të mrekullueshme dhe natyrë të bukur.

Luxemburg: Me një qytet të vjetër që është në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, kjo destinacion është një pikë e vërtetë e interesit.

Växjö: Një qytet i vogël në Suedi me natyrë të mahnitshme dhe qetësi të paqëndrueshme.

Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të eksploruar dhe për të shijuar destinacionet më tërheqëse të Evropës këtë verë. PrishtinaTicket ju ofron udhëtime të rehatshme dhe shërbim të shkëlqyeshëm.

Mos e humbni këtë rast për të bërë aventurën tuaj të verës të pambarim.

Rezervoni tani dhe filloni udhëtimin tuaj drejt një eksperiencë të paharrueshme!

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.