Postet nga: hib petrol

HIB me oferta të jashtëzakonshme me lansimin e aplikacionit mobil - dhuron 2 vetura elektrike dhe shumë shpërblime tjera 

Korporata HIB ka lëshuar aplikacionin e saj mobil për iOS dhe Android. Përveç shumë funksioneve të dobishme, aplikacioni i ri mobil i HIB ju mundëson të ...

HIB Petrol mbështet Shoqatën e të Verbërve “Jakova” për realizimin e aktiviteteve për 8 Mars

Për të promovuar gjithpërfshirjen dhe për të festuar talentet e personave të verbër dhe me shikim të dobësuar, HIB Petrol ka vendosur një bashkëpunim ...

HIB Petrol vazhdon zgjerimin, hap pikën e re në Vushtrri!  

HIB Petrol ka hapur pikën e re moderne në Vushtrri e cila është pjesë e zinxhirit të rrjetit HIB dhe ofron restorantin, marketin, autolarjen dhe risi të tjera të ...

HIB Petrol sjell super mbushësit e shpejtë të makinave elektrike nga Siemens

HIB vjen së shpejti me mbushësit e shpejtë elektrik nga Siemens, tekonologji e cila mundëson mbushjen e shpejtë të katër veturave elektrike, njëkohësisht. Kapaciteti i ...

HIB Petrol hapë pikën e re në Komoran/Llapushnik - vjen gjithnjë e më afër konsumatorëve

Para pak kohësh HIB ka njoftuar se do ta zgjerojë rrjetin e saj edhe me së paku 5 pika të reja moderne në qytete të ndryshme të Kosovës, pë...

HIB Petrol me çmime bombastike, shpërblen të gjithë konsumatorët deri në 10 cent zbritje për litër!

HIP Petrol ka publikuar sot ofertën me të re. Për 5 ditë rresht çmimi për litër do të jetë deri në 10 cent më lirë.

HIB Petrol po rritet e zgjerohet edhe më shumë, së shpejti vjen edhe me 5 pika të reja në treg!

Prishtinë, 28 shkurt 2023 – Lideri kosovar i derivateve, restoraneve dhe marketeve, korporata HIB sot ka njoftuar se do ta rrisë prezencën e saj në treg edhe me 5 pika të reja moderne ...

HIB zgjerohet edhe jashtë Kosovës, hap pikën e re edhe në Shkup

Lideri kosovar i derivateve, rrjetit të restoraneve dhe marketeve, korporata HIB sot ka njoftuar se tani po e zgjeron biznesin e saj edhe jashtë kufijve të Kosovës.