Po lulëzojnë ofertat n’BAU MARKET

Ka ardhë pranvera në BAU Market!

Kjo javë e maraklive sjell energjinë e ditëve të nxehta me produkte të shumta në zbritje, për të cilat keni pritë gjatë me i përdor.

I erdh koha rregullimit të kopshtit, mbjelljes së luleve, rikreskimit të shtëpisë me gjëra të reja që stinët e nxehta t’i kaloni ashtu siç e do rendi. Në sektor të ndryshëm gjatë javës së maraklive gjeni produkte me super oferta, produkte me garancion dhe kualitet të lartë të cilat i nevojiten çdo shtëpie.

Gjeje kohën e duhur për me ardhë me u pajisë me produktin e duhur për ty. Por mos harro ofertat vlejn vetëm për maraklitë që janë të pajisur me BAU Card.

Për t’u pajisur me BAU Card është shumë e thjeshtë. Vizitoni njërën nga pikat e BAU Market, kërkoni ndihmë në arkë dhe sa hap e mbyll sytë bëjeni tuajën kartelën e zbritjeve BAU Card, në mënyrë që të përfitoni nga ofertat e javës.

Për t’i parë të gjitha produktet në zbritje për këtë javë, shfletoni fletushkën: https://bit.ly/43AlA3o

Ofertat vlejn nga data 29 mars deri më 07 prill.

Ju mirëpresim!

BAU MARKET
BAU SHEMBULL