Postet nga: Bau Market

Nuk ranë veç gjethet, po edhe çmimet!

Për javën e maraklive ju presin oferta me super zbritje në shumë produkte shtëpiake, pajisje kopshti, vegla pune e shumë çka tjetër.

BAU gati për vjeshtë!

Për javën e maraklive, Bau Market ju prezanton oferta pafund në produkte sezonale dhe jo vetëm. Ofertat tona përfshijnë produkte kopshti, ato shtëpiake, pajisje pune, ...

BAU interesante, grahi punëve me Bau Market

Marakli për maraklitë e punës. Bau Market ka krejt çka ju duhet me ju grahë punëve që ju kanë mbetur pa kry.

Sa çel e mshel sytë, dul vera n’Bau Market!

Duke qenë se shumë produkte të përshtatshme për stinën e ngrohët Bau Market ka zgjedh për me ju ofru zbritje për javën e ...

Lajm i ri për marakli - Brendi Melody!

Java e maraklive në Bau Market këtë herë po nis me surprizë të dyfishtë veç për marakli.

Pranverë zbritjesh në Bau Market

Stina e pranverës ka arritur, ka sjellë me vete përpos gjallëri edhe zbritje në Bau Market.

Bau Market lulëzon prej ofertave!

Për maraklitë, Bau Marketi ka punuar për të ju sjell një stinë të re me përplot oferta në shumë artikujt të ndryshëm e të nevojshëm ...

Rruga më e SHKURT drejt zbritjeve, BAUMARKET

Të gjithë duam rrugën më të shkurt drejt blerjeve pa shpenzuar shumë dhe pa u endur sa andej e sa këndej. Bau Market, duke u nisur nga ky ...