Postet nga: festat e fundvitit

"Dimri Kulturor 2020" - Foto Komuna e Prizrenit/Web faqe

Mbrëmje muzikore, ushqim e pije - rreth 35 mijë euro për "Dimrin Kulturor" në Prizren

Më 1 dhjetor, Komuna e Prizrenit nënshkroi një kontratë në vlerë 34,443 euro për ogranizimin e manifestimit "Dimri Kulturor". Kontrata është nënshkruar me kompaninë “Sfinga SH.P.K”.

Kaçaniku anulon tenderin për dekorimin e qytetit për fundvit

Komuna e Kaçanikut e ka anuluar tenderin për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit për të cilin kishte parashikuar rreth 10 mijë euro. Kjo ka ndodhur ...

Oferta për shqiptarët e Zvicrës dhe Gjermanisë për të kaluar Festat e Fundvitit në Kosovë

Festat e fundvitit janë një periudhë e veçantë e vitit, kur shumë njerëz festojnë dhe shijojnë kohën me familjen dhe miqtë.  Pra, festat e fundvitit janë një ...

35 mijë euro për dekorimin e kryeqytetit për festat e fundvitit

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar kontratë me vlerë 35 mijë e 400 euro për dekorimin e kryeqytetit për festat e fundvitit.

Kompania kosovare vjen me risi, pak para vitit të ri!

Kompania ajrore GP Aviation Ltd dhe kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket po vazhdojnë të sjellin risi.

Fundvitin e përmbyllim me super OFERTA!

Çdo fundvit karakterizohet me dhuratat e ndërsjella në mes të atyre që kanë qenë besnik ndaj njëri-tjetrit.

Komuna e Prishtinës ndalon përdorimin e mjeteve piroteknike në vende publike

Komuna e Prishtinës përmes një urdhërese ka ndaluar përdorimin e mjeteve piroteknike në vende të  hapura publike, përkatësisht në tregje, rrugë dhe sheshe.

Nuk ka armëpushim për Krishtlindje në Ukrainë

Më 24 shkurt 2022, Rusia e pushtoi Ukrainën në një përshkallëzim të madh të Luftës Ruso-Ukrainase, e cila filloi në vitin 2014.