Parashikimi i motit - Foto: Rtv21

Sot mot me vranësira

Meteorologët parashohin për sot mot me vranësira dhe re të dendura

Temperatura më e ulët do të jetë nga tetë deri në 15 gradë Celsius dhe më e larta nga 22 në 25 gradë Celsius.

Kushtet e tilla atmosferike parashihet të mos jenë të përshtatshme për persona që vuajnë nga sëmundje kronike.