Kandidati i BDI fiton në Komunën e Dibrës

Bashkimi Demokratik për Integrim shpall fitore në Komunën e Dibrës.

Kryetari i sapo zgjedhur i Dibrës, Hekuran Duka, në fjalën e tij tha se kemi bërë një fushat dinjitoze të cilët do të mbahet mend gjithë jetën.

Duka tha se dibranët janë të mençur dhe të kulturuar.

Kryetari i Dibrës tani më falenderoi të gjithë ato që e kanë votuar por edhe ato që nuk e kanë votuar, por edhe njëherë premtoi se Dibrën do ta bëjnë një qytet më të mirë për të jetuar.

Mediat raportojnë se kandidati Aleancës për Shqiptarët, Arben Agolli, e ka pranuar humbjen.