Ish-drejtori menaxhues i KEK-ut, Arben Gjukaj

Jep dorëheqje drejtori i KEK-ut, Arben Gjukaj

Drejtori menaxhues i Korporatës Energjetike të Kosovës, Arben Gjukaj, ka dhënë dorëheqje nga posti i tij.

Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar kryetari i Bordit të Drejtorëve të KEK-ut, Faruk Hajrizi.

“Sot në mbledhjen e rregullt të Bordit është pranuar dorëheqja me shkrim nga Drejtori Menaxhues  z. Arben Gjukaj”, thuhet në përgjigjen e Hajrizit.

“Bordi i Drejtorëve ka aprovuar kërkesën e tij dhe njëherësh ka falënderuar z. Gjukaj për punën 10 vjeçare dhe kontributin e tij dhënë në korporatë gjatë kësaj periudhe duke i dëshiruar suksese në detyrat e reja brenda korporatës”, ka shtuar kryetari i Bordit të Drejtorëve.

Ndryshe, KEK ka shpallur konkurs më 4 dhe 6 prill të vitit 2018 për pozitat, Drejtor Menaxhues, Drejtor Ekzekutiv Financiar dhe Këshilltar i Përgjithshëm/Sekretar i Korporatës.

http://kallxo.com/kek-hap-konkurs-per-drejtor-menaxhues/

Kurse, më 24 dhe 28 maj Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka anuluar konkursin për pozitat, Drejtor Menaxhues, Drejtor Ekzekutiv Financiar dhe Këshilltar i Përgjithshëm/Sekretar i Korporatës.

KALLXO.com ka raportuar edhe rreth përpjekjes për fshehjen nga KEK-u të kontratës rreth shpalljes së konkursit për drejtor menaxhues.