Postet nga: KEK

Anëtari dhe ish-kandidati për asamble i LVV, emërohet U.D. kryeshef në KEK

Bekir Gërguri nga e enjtja, 22.02.2024, ka nisur punën në pozitën e re, si ushtrues detyre i kryeshefit në Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK).

Bordi i KEK-ut emëron ushtrues detyre kryeshefin dhe zv.kryeshefin e ndërmarrjes

Bordi i drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) ka emëruar ushtrues detyre të kryeshefit, Bekir Gërgurin dhe zëvëndëskryeshef, Ramadan Budakovën.

KEK pas protestës së punëtorëve të sigurimit fizik: Asnjë nga punëtorët nuk ka kontratë pune me KEK-un

Dhjetëra punëtorë të sigurimit fizik kanë protestuar para zyrave të menaxhmentit të Korporatës Energjetike të Kosovës, duke kërkuar kthimin e tyre si punëtorë të ...

"Ende nuk e kanë marrë pagën e muajit janar" - punëtorët e sigurimit fizik të KEK-ut në protestë, kërkojnë kthimin si punëtorë të rregullt

Sindikata e Sigurimit Fizik të Korporatës Energjetike të Kosovës ka protestuar para zyrave të menaxhmentit të KEK-ut në sheshin "Zahir Pajaziti" në Prishtinë.

Miratohet bilanci vjetor për energjinë elektrike për vitin 2024

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar bilancin vjetor për energjinë elektrike për vitin 2024, në mbledhjen e mbajtur të hënën (29.01.2024).

KEK-u hap konkurs për 90 teknikë të makinerisë

Korporata Energjetike e Kosovës ka shpallur konkurs për 90 teknikë të makinerisë. Konkursi është hapur më 12 janar dhe do të jetë i hapur deri më 29 janar 2024.

Për shkak të një problemi të shfaqur, blloku B1 i KEK-ut jashtë funksionit

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka ndalur funksionimin e njësisë B1 të termocentralit “Kosova B” që nga 4 janari, për shkak të riparimit pas një problemi të shfaqur.

Kapet duke marr thëngjill nga shiritat transportues të KEK-ut, arrestohet i dyshuari në Obiliq

Të enjten rreth orës 16:50, Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë në Obiliq pasi ishte kapur duke mbushur kamionetën e tij me thëngjill nga shiritat transportues ...