Postet nga: Arben Gjukaj

Deputeti Muja e pyet ish-drejtorin e KEK-ut: A është e vërtetë se e keni blerë banesën 7 mijë euro?

Ish-drejtori i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Arben Gjukaj, dhe ish-anëtarët bordit, Agim Nika, Izet Ibrahimi, Flamur Keqa dhe Ismajl Januzi, janë duke u intervistuar nga ...

Ambasadori britanik: Parashkrimi i rasteve në gjykatë, strategji e qëllimshme

Pas reagimit të ambasadorit amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, rreth mënyrës së si gjykata në Prishtinë e ka menaxhuar rastin në një tender 6 milionësh në KEK, edhe ...

Ambasadori amerikan kritikon Gjykatën në rastin e korrupsionit në KEK

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett, ka kritikuar Gjykatën Themelore të Prishtinës për mënyrën se si e ka menaxhuar ...

Dy të akuzuarve u parashkruhet lënda në gjykimin për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Gjykata e Prishtinës sot ka shpallur aktgjykimin ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si “tenderi 6 milionësh i KEK-ut”.

Gjykatësi Beqir Kalludra i reagon Sami Lushtakut në seancë

Avokati Arianit Koci, i cili e mbron ish-kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku, në një gjykim që ka të bëjë me një tender 6 milionësh në KEK, e ka sulmuar ...

Sami Lushtaku dhe 6 të tjerët sot para Gjykatës për tenderin milionësh të KEK-ut

Sami Lushtaku dhe gjashtë të akuzuarit e tjerë sot pritet që të paraqiten në gjykatë për t`u përballur me akuzat në lidhje me tenderin gjashtë milionësh ...

Sami Lushtaku e të tjerët sot përballë gjyqit për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut.

Arben Gjukaj rrëfehet për raportet me Sami Lushtakun

Gjykimi lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut, në të cilin janë të akuzuar Sami Lushtaku dhe gjashtë personave të tjerë, ka vazhduar me ...