Arestimet Pas Lotsjellësit

KALLXO.com ju sjell pamje të disa të arrestuarve nga policia dhe dërgimin e tyre nëpër makinat e policisë për procedura të mëtutjeshme.

Megjithë hedhjen e gazit lotsjellës, ceremonia e inaugurimit të Thaçit vazhdoi e papenguar.

Thaçi tha se do të jetë garantues i Kushtetutës dhe të drejtave e lirive të qytetarëve.