Postet nga: Hagë

Hagë, nesër pritet të mbahet konferencë rreth përgatitjeve të Zyrës së Prokurorit për rastin ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së

Në Gjykatën Speciale në Hagë nesër pritet ta mbahet konferencë rreth përgatitjeve të Zyrës së Prokurorit të Specializuar për rastin ndaij ish-udhëheqësve të ...

Gjykimi i Pjetër Shalës, avokati kërkon që Shala të lirohet apo t’i caktohet arresti shtëpiak

Përmes një parashtrese drejtuar gjykatës, avokati Jean-Louis Gilissen ka kërkuar lirim të përkohshëm për Pjetër Shalën apo aplikimin e ndonjë mase tjetë...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së pritet të nis në mars, e të zgjas deri në katër vjet

Katër vjet vlerësohet se do të zgjasë gjykimi në shkallë të parë ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në Dhomat e Specializuara. Gjykimi pritet të ...

Hysni Gucati - ZPS: Nuk e kemi merituar asnjë ditë në burg, presim lirimin tonë

Hysni Gucati ka deklaruar se qëndrimi i tyre në burg për rrjedhjen e dokumentete është një vendim i padrejtë.

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon që vendimi për dënimin e Gucatit dhe Haradinajt të mbetet në fuqi

Në Dhomat e Specializuara të Hagës po vazhdon seanca e Apelit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Sot pritet të mbahet seanca e Apelit në çështjen Gucati dhe Haradinaj

Paneli i Gjykatës së Apelit në Dhomat e Specializuara të Hagës, sot pritet të mbajë seancën në çështjen Gucati dhe Haradinaj.

"Na jem ti", “10-shi” i UÇK-së nga Haga thur vargje për luftën e Kosovës

Nga Qendra e Paraburgimit në Hagë, Rexhep Selimi poezinë e ka shndërruar në dritare përmes së cilës rrëfen në vargje përjetimet e vuajtjeve të luftë...

Ministri Mehaj takon Hashim Thaçin dhe të tjerët në Hagë, i njofton për zhvillimet në vend

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka njoftuar se gjatë qëndrimit të tij dy ditorë në Holandë, ka takuar të paraburgosurit e Gjykatës Speciale të cilët janë duke ...