Postet nga: Charls Smith III

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, Cahn: Kemi qenë në vende ku njerëzit ishin rrëmbyer nga shtëpitë e tyre

Në gjykimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, të akuzuar për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit, në seancën e së ...

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ish-komandanti i UÇK-së: Në librin tim kam bërë zmadhime e zbukurime

Në gjykimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, të cilët akuzohen për krime lufte e krime kundër njerëzimit, më 20.02.2024 ka vazhduar ...

"Nuk e kam ditur se Jakup Krasniqi është zëdhënës i UÇK-së" - Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar me dhënien e dëshmitarit të radhës i emëruar me shifrën  ...

Avokati i Jakup Krasniqit - dëshmitarit në Hagë: Ka mospërputhje të deklaratave

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar në Hagë në Gjykatën Speciale. Ata akuzohen për ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëshmitari deklarohet se është punonjës në Ministrinë e Brendshme të Serbisë

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar, ata akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit në Gjykatën ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së po vazhdon në seancë të mbyllur

Në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi, të akuzuar për krime lufte e krime kundër njerëzimit, ...

Dëshmitari radhës në Speciale është familjar i një viktime që pretendohet se është vrarë dhe zhdukur në Drenoc

Në gjykimin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasnqit dhe Rexhep Selimit në Gjykatën e Speciale në Hagë, është duke dhënë dëshmi dëshmitari i radhë...

Dëshmitari i mbrojtur i Prokurorisë vazhdon dëshminë në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Në Gjykatën Speciale po vazhdon rrëfimin edhe sot dëshmitari i mbrojtur i prokurorisë i cili ka filluar dëshminë e tij të hënën, në gjykimin ...