Postet nga: gjykata speciale

Thaçit e Veselit u vazhdohet paraburgimi

Gjykata Speciale ua ka vazhduar paraburgimin ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, të cilët po gjykohen për krime të pretenduara ...

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ish-komandanti i UÇK-së: Në librin tim kam bërë zmadhime e zbukurime

Në gjykimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, të cilët akuzohen për krime lufte e krime kundër njerëzimit, më 20.02.2024 ka vazhduar ...

"Pse jeni të sigurtë se kidnapimi është kryer nga UÇK-ja" - "100%, Kush tjetër, kufomat i mora nga Malisheva"

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar me dhënien e dëshmitarit të radhës i emëruar me shifrën  ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëshmitari deklarohet se është punonjës në Ministrinë e Brendshme të Serbisë

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar, ata akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit në Gjykatën ...

Largohet një anëtar i ekipit të avokatëve të Rexhep Selimit

Një nga avokatët mbrojtës të Rexhep Selimit në Dhomat e Specializuara të Hagës, avokati David Young është larguar nga ekipi mbrojtës i ish-komandantit të UÇK-së.

Gjykata Speciale: Nuk ka kufizime për vizitat private te të akuzuarit Thaçi dhe të tjerët

Gjykata Speciale ka qartësuar sot, më 14.02.2024, situatën lidhur me vizitat private te të akuzuarit Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqi.

Specialja kërkon të kontakohet urgjentisht Ministria e Drejtësisë lidhur me financimin e avokatëve të Shalës dhe të tjerëve

Sabit Januzi, Ismet Bahtijari dhe Haxhi Shala janë të akuzuarit e fundit të cilët po përballen me drejtësinë në Gjykatën Speciale në Hagë.

Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e 8 ish-luftëtarëve të UÇK-së

Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e 8 ish-luftëtarëve të UÇK-së, të cilët po përballen me drejtësinë në Gjykatën Speciale ...